Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate

Franc Textile s-a angajat să vă respecte și să vă protejeze confidențialitatea atunci când accesați și utilizați serviciile noastre. Această politică prezintă modul în care utilizăm, colectăm, transferăm, stocăm și divulgăm datele dumneavoastra.Această Politică de confidențialitate, împreună cu toate Condițiile de utilizare a website-ului aplicabile și cu Avizul privind modulele cookie, prezintă utilizarea de către Franc Textile a datelor cu caracter personal colectate de la dvs. prin serviciile online enumerate mai jos, indiferent dacă sunteți vizitator sau utilizator înregistrat: • oricare website Franc Textile care conține un link către această Politică de confidențialitate („Website”);
• formularele online ale Franc Textile;
• aplicațiile pentru dispozitive mobile;
• Managed Print Services;

De asemenea, această Politică de confidențialitate prezintă modul în care Franc Textile utilizează datele cu caracter personal furnizate către Franc Textile prin mijloace alternative, de exemplu telefonic, prin e-mail sau alt tip de corespondență.
Atunci când utilizați un anumit serviciu care este disponibil prin intermediul unul website, este posibil să existe condiții suplimentare care vizează prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal; astfel, este important să citiți condițiile aplicabile pentru fiecare serviciu pe care îl utilizați. În cazul și în măsura în care există un conflict sau o neconcordanță între aceste condiții suplimentare și prezenta Politică de confidențialitate, condițiile aplicabile unui anumit serviciu vor prevala asupra acestei Politici de confidențialitate.
În plus, este posibil ca un website să conțină, periodic, linkuri către și dinspre website-urile rețelelor noastre partenere, ale agenților de publicitate, ale afiliaților sau ale altor terți. Dacă urmați un link către oricare dintre aceste website-uri, rețineți că aceste website-uri au propriile politici referitoare la confidențialitate și la modulele cookie, care reglementează utilizarea de către ele a datelor dvs. cu caracter personal, și vă recomandăm să citiți cu atenție aceste politici înainte de a transmite vreo informație. Franc Textile nu acceptă nicio responsabilitate sau răspundere pentru aceste politici, nici pentru practicile de confidențialitate ale respectivelor website-uri terțe.
Cine colectează informațiile? Franc Textile, entitate cu statut de reprezentanță locală, având numărul de înregistrare fiscală , cu 10634960 sediul social în bulevardul Nicolae Balcescu, nr.173, Pitesti, România.

Informațiile pe care le colectăm
Franc Textile poate colecta și prelucra date în legătură cu dvs., ca de exemplu:
• Informații pe care este posibil să le furnizați dvs. atunci când completați formularele de pe un website sau când trimiteți ori puneți informații la dispoziția unui website. Acestea includ, de exemplu:
(a) informațiile furnizate când vă înregistrați ca utilizator al unui website sau al oricăror servicii oferite de Franc Textile; și
(b) informațiile furnizate în documentele, materialele, comunicările sau alte tipuri de conținut încărcate, transmise, partajate, distribuite sau puse în alt mod la dispoziția dvs. în legătură cu utilizarea de către dvs. a website-urilor sau serviciilor oferite de Franc .
• Dacă ne contactați, indiferent de motiv, Franc Textile poate păstra o înregistrare a corespondenței respective.
• Informațiile care pot fi captate prin instrumentele de înregistrare și raportare a erorilor care captează datele din rapoartele privind erorile și, în funcție de opțiunea dvs., transmit aceste date către Franc Textile pentru ca societatea Franc Textile să fie informată cu privire la eventualele erori sau probleme de software care pot apărea în timpul utilizării de către dvs. a unui website sau a oricăror alte servicii Franc Textile.
• Detalii cu privire la vizitele dvs. pe website-uri, activitățile pe care le desfășurați când utilizați serviciile oferite de Franc Textile, indiferent dacă sunt efectuate sau nu prin intermediul website-urilor, și cu privire la resursele pe care le accesați pe website-uri sau prin intermediul acestora.
Cum utilizăm informațiile dvs.
Franc Textile poate utiliza în următoarele moduri informațiile deținute despre dvs.:
• Pentru a prezenta conținutul și informațiile de pe website-urile Franc Textile în modul cel mai potrivit pentru dvs. și pentru echipamentele și dispozitivele pe care vizualizați website-urile;
• Pentru a vă furniza informațiile, produsele sau serviciile pe care le solicitați din partea Franc Textile sau despre care Franc Textile consideră că v-ar interesa, în cazul în care ați consimțit să fiți contactat în aceste scopuri;
• Pentru a vă furniza orice serviciu pe care îl solicitați periodic din partea Franc Textile (indiferent dacă este cu plată sau nu), pentru a comunica cu dvs. în legătură cu serviciile respective și pentru a prelucra comenzile de produse sau servicii, după caz; sau
• Pentru a gestiona și a administra conturile dvs. și a vă contacta periodic, după cum este necesar, în legătură cu utilizarea de către dvs. a website-urilor și/sau a serviciilor Franc Textile, inclusiv, fără limitare, pentru a vă anunța în legătură cu modificările serviciilor website-urilor noastre și ale condițiilor în care sunt furnizate acestea.
În anumite circumstanțe, Franc Textile poate furniza unor terți informații agregate despre utilizatorii website-urilor sale. Acestea pot include informații despre computerul dvs., inclusiv, atunci când există, adresa dvs. IP, sistemul de operare și tipul de browser, pentru administrarea sistemului și pentru a raporta informații agregate publicitarilor noștri. Acestea sunt date statistice referitoare la acțiunile și tiparele de navigare ale utilizatorilor, și nu identifică nicio persoană fizică.
Unde stocăm datele dvs.

În general, Franc Textile va stoca și va prelucra datele dvs. cu caracter personal în Spațiul Economic European.
Deși Franc Textile va depune eforturi de a vă proteja datele cu caracter personal după ce le primește, transmiterea informațiilor către noi sau dinspre noi prin intermediul internetului nu este complet sigură, iar dvs. ne trimiteți informații online pe propriul risc. Pentru evitarea dubiilor, Franc Textile nu își asumă nicio răspundere pentru eventualele pierderi sau prejudicii suferite de dvs. ca urmare a acestor transmisii.
Dacă Franc Textile v-a dat sau dvs. v-ați ales o parolă pentru a accesa anumite porțiuni ale unui website sau contul dvs. de utilizator înregistrat, este interzis să comunicați această parolă altor persoane.
Actualizarea informațiilor dvs.

Atunci când transmiteți informații către Franc Textile, trebuie să încercați să vă asigurați că informațiile respective sunt corecte, și să ne aduceți la cunoștință dacă informațiile respective se modifică, astfel încât să nu deținem informații incorecte despre dvs. Dacă v-ați înregistrat un cont pe un website, vă puteți verifica și actualiza chiar dvs. datele cu caracter personal, în orice moment, prin autentificare în contul respectiv. Divulgarea informațiilor dvs.
Franc Textile va păstra datele dvs. cu caracter personal în cadrul grupului Franc Textile, cu excepția cazului în care divulgarea este impusă sau permisă de lege. În general, nu vom divulga datele dvs. cu caracter personal în afara grupului Franc Textile, însă ocazional Franc Textile poate divulga date cu caracter personal, protejate prin măsuri de siguranță adecvate, în următoarele circumstanțe: • Dacă Franc Textile vinde porțiuni sau active ale societății, caz în care Franc Textile poate divulga datele dvs. cu caracter personal viitorului cumpărător al societății sau al activelor; • Dacă societatea Franc Textile sau majoritatea activelor noastre este achiziționată de un terț, caz în care datele cu caracter personal deținute de Franc Textile în legătură cu dvs. și cu ceilalți clienți ai săi vor constitui unul dintre activele transferate; • Dacă Franc Textile subcontractează orice serviciu care necesită prelucrarea informațiilor dvs., de exemplu, atunci când este angajat un terț: (i) pentru a furniza și a menține echipamentele IT utilizate pentru a stoca și a accesa datele dvs. cu caracter personal; (ii) pentru a găzdui și a menține acest website; sau (iii) în alt mod, în legătură cu furnizarea anumitor servicii care vă sunt oferite pe acest website sau prin intermediul acestuia; și
• Dacă Franc Textile are obligația de a divulga sau a partaja datele dvs. cu caracter personal pentru a-și îndeplini obligațiile legale, sau pentru a exercita sau a aplica o Condiție de utilizare relevantă pentru un website; sau pentru a ne proteja drepturile, proprietățile, sau siguranța oricărei persoane (inclusiv, de exemplu, pentru a detectarea și prevenirea fraudei).
Când mă va contacta Franc Textile în scopuri de marketing?

Franc Textile vă va informa (atunci când colectează informațiile dvs.) dacă va dori să utilizeze datele dvs. în scopuri de marketing, dar va proceda astfel numai dacă dvs. acordați consimțământul pentru această utilizare a datelor dvs. cu caracter personal. Vă puteți exercita dreptul de a împiedica această utilizare atunci când Franc Textile colectează datele dvs., indicând faptul că nu vreți să fiți contactat în scopuri de marketing. De asemenea, puteți informa Franc Textile că v-ați răzgândit la o dată ulterioară, contactând Franc Textile la daniela.tudor@francesca.ro sau prin intermediul contului dvs. de pe website. Cât timp va păstra Franc Textile informațiile mele?
Franc Textile va păstra informațiile dvs. atâta timp cât este necesar pentru activitatea relevantă în vederea căreia au fost furnizate informațiile. Dacă ștergeți un cont de pe website, datele dvs. cu caracter personal vor fi fie șterse, fie anonimizate, și vor fi utilizate strict în vederea analizei.
Informațiile transmise prin formularele de pe web sunt păstrate și utilizate pe o perioadă de 6 luni, după care sunt anonimizate și utilizate exclusiv în vederea analizei. Drepturile dvs.

Conform acestui regulament, aveți dreptul de a solicita detalii cu privire la orice informație deținută care vă vizează, iar în anumite circumstanțe puteți solicita, de asemenea, ștergerea datelor dvs. cu caracter personal sau oprirea prelucrării de către noi a datelor dvs. cu caracter personal. În cazul în care solicitați accesul la informațiile deținute despre dvs., Franc Textile va prelucra solicitarea în conformitate cu Regulamentul, cu eventualele modificări și completări ulterioare ale acestuia. Pentru a asigura faptul că cererea este reală și că nu divulgăm date cu caracter personal altcuiva decât persoanei vizate, vă solicităm să ne prezentați două documente de identificare atunci când formulați cererea (de exemplu, pașaport, permis de conducere, certificat de naștere, extras de cont bancar sau factură de utilități).

Vă puteți șterge contul de pe un website Franc Textile urmând procedurile prezentate în contul dvs. Franc Textile online.
Modulele cookie

Franc Textile utilizează module cookie pe website-urile sale. Pentru mai multe informații despre modulele cookie utilizate de Franc Textile, precum și despre scopurile în care le utilizează Franc Textile, vă rugăm să consultați Politica noastră privind modulele cookie.
Modulele cookie sunt fișiere de date de mici dimensiuni, care pot include identificatoare unice, care sunt transmise către computerul, telefonul mobil sau tableta dvs. Acestea sunt utilizate pentru a stoca sau a recupera informații despre dvs. și despre dispozitivul dvs., de obicei pentru a vă oferi o experiență personalizată pe web.
Modificările acestei politici de confidențialitate

Franc Textile poate modifica periodic această Politică de confidențialitate, iar modificările vor fi anunțate pe această pagină sau în alt loc pe website. Trebuie să verificați periodic această pagină pentru a observa modificările efectuate, deoarece au caracter obligatoriu pentru dvs.
Informații suplimentare despre protecția datelor cu caracter personal și Regulamentul general privind protecția datelor

Dacă doriți să ne transmiteți întrebări specifice sau preocupări legate de această Politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la daniela.tudor@francesca.ro.

Tel./Fax: + 40 (21) 2524343       + 40 (21) 2526586 / 88      
0745 - 109.432       0745 - 109.435
Strada Titu Maiorescu, Nr. 10A, Sector 2, Bucuresti
© 2012 FrancTextile S.R.L. Termeni si conditii